team

Niels Baeck
partner

Niels studeerde af als ingenieur architect aan de UGent in 2010.  Na verschillende stages tijdens zijn studie begon Niels Baeck zijn loopbaan bij 1010 Architecture Urbanism. Hier werkte hij als zelfstandig medewerker mee aan verschillende masterplannen, publieke ruimte en architectuurprojecten. Niels werkt sinds begin 2012 als projectleider bij evr-architecten waar hij enerzijds werkt aan de realisatie van duurzame architectuur en anderzijds werkt hij ook aan de toepassing en integratie van duurzame concepten op stedenbouwkundige schaal. De rode draad voor Niels in zijn werkzaamheden is een sterke fascinatie voor de potentie van het publieke, zij het publieke ruimte of gebouwen. Dit vanaf het programma van eisen tot en met de uitvoering. Sinds het najaar 2022 is hij docent aan de Universiteit Gent. In 2018 werd Niels partner bij evr-architecten.

Manu Heytens
partner

Manu studeerde af als ingenieur architect aan de Ugent in 2004. Na zijn studies aan de UGent startte Manu zijn in 2004 als ingenieur stabiliteit bij Babel – Ingenieurscollectief in Gent. In 2007 vervoegde hij het team van evr-architecten, eerst als medewerker, dan als project-architect en project-leider. Als projectleider doorliep hij voor verschillende grote projecten, Rinkkaai Gent, iGent Zwijnaarde, Quantum Building Gent, het volledige architectuurtraject: van programmafase inclusief het vertalen van de vele complexe eisen over de verschillende ontwerpfases, de vergunningsaanvraag, de opmaak van aanbestedingsdossier, t.e.m. de uiteindelijke opvolging van de werken.

Op andere dossiers, oa. Zuiderzicht Antwerpen, Koninklijk Atheneum Zottegem, werkte hij mee als technisch ontwerper (ontwerp en uitvoeringsdossier). Andere projecten waarvan verschillende complexe verbouwingen binnen evr-architecten bewijzen zijn ervaring met complexe projecten, inclusief ook zijn ruime werfervaring – als essentieel onderdeel van zijn bouwcarrière. In 2018 is Manu partner geworden bij evr-architecten.

Bart Verstappen
partner

Bart studeerde af als ingenieur architect aan de UGent in 2006 en behaalde een opleiding projectmanagement aan Luca School of Arts in Gent en Brussel.  Bart bouwt sinds 2006 binnen evr-architecten aan zijn carrière inzake duurzaam en circulair bouwen, zowel op theoretische basis als binnen de fysieke bouwpraktijk. Een belangrijk project hierin was de sanering, de herbestemming en landschappelijke inrichting van de voormalige textielsite De Ververij te Ronse. Verder is hij vandaag projectleider voor het project Usquare, De Watergroep en ACV- CSC Metea projecten met een hoge duurzame en circulaire ambitie. Verder heeft hij ook gewerkt aan de ontwikkeling van een duurzaamheidsinstrument op wijkniveau. Binnen evr-architecten en evr-research werkt hij verder aan de opbouw van expertise binnen het veld van de duurzame ontwikkeling. In 2018 is Bart partner geworden bij evr-architecten.

Ewout Adams
architect
Frank Alonso Van Oorschot
ir-architect
David Ames
architect
Arzu Avci
architect
Elena Bacis
architect
Michael Bernete-Diaz
stagiair
Sara Claerbout
ir-architect
Annika Czichon
architect
Celine De Cadt
vormgever
Sien Declercq
architect
Sarah De Maesschalck
architect
Tom Deroose
architect
Daphné Devos
stagiair
Luc Eeckhout
architect-urbanist
Randa El-Hallak
architect
Alessandro Fontanella
architect
An Gelan
architect
Joris Ghyssaert
architect
Linde Gobeyn
office manager
Bas Goethals
ir—architect
Judith Haanen
ir-architect
Seppe Heyde
ir-architect
Francis Jonckheere
architect
Bregt Marc Logghe
stagiair
Gabriele Matuzeviciute
architect
Lotte Nuyts
ir-architect
Yasemin Okumus
stagiair
Rachel Peynsaert
architect
Julie Pont
architect
Thibo Roelandt
assistent—architect
Arne Scherps
stagiair
Sandra Schippers
architect—urbanist
Céline Smedts
architect
Thomas Stoffelen
architect
Wart Thys
architect
Laure Van den Berghe
ir-architect
Marieke Van Dorpe
stagiair
Brecht Van Slycke
ir-architect
Xanthe Van Veirdeghem
architect
Mathieu Verougstraete
architect
Christopher Wejchert
architect

vroegere partners

Luc Eeckhout, Luc Reuse, Jan Van Den Broeke

vroegere medewerkers

Georges Alnassar, Stefaan Ardui, Jan Baes, Sharon Bauwens, Xavier Catry, Giorgi Chikovani, Marjolein Claeys, Nathalie Cruysweegs,Mattias d’Hooghe, Jo Daels, Bea De Moerloose, Katrijn De Munter, Marieke De Ridder, Tom De Soete, Karel Delarue, Nathalie Delbecque, Anneleen Derous, Anneleen Dhondt, Céline Dieleman, Dimitri Duysburgh, Armand Eeckels, Cathérine Fierens, Peter Geldof, Carl Henderick, Katrijn Heyrman, Charlotte Jakus, Argjire Krasniqi, Pieter Lootens, Amir Malakouti, Jose Luis Marino-Saldaña, Katrien Masson, Helena Mat, Cathérine Mengé, Wim Menten, Alison Merlant, Francesco Mino, Lore Perneel, Fernanda Quintero, Niels Rappe, Febe Roels, Heleen Rottiers, Dennis Schouwers, Stijn Selis, Siddharth Thyagarajan, Damien Trigaux, Thijs Urban, Robbe Van Caimere, Els Van Londersele, Eloïse Van Meensel, Annelies Van Quaethem, Wiet Vandaele, Sara Vandewalle, Katelijne Vanhoutte, Klaas Vanslembrouck, Hanne Vermeiren, Simon Vermote, Michiel Weekers,  Jonas Werkbrouck, Ann Wildro, Dorsa Ali Zadeh