over

evr-architecten is een ontwerpteam voor duurzame architectuur en stedenbouw. Het kantoor is gevestigd in Gent en is actief in zowel de private als openbare sector. Het kantoor is opgericht door Luc Eeckhout, Jan Van Den Broeke en Luc Reuse en wordt op vandaag geleid door Partners Manu Heytens, Bart Verstappen en Niels Baeck. Het architectenbureau is meer dan twintig jaar actief in de Belgische bouwwereld, en telt op dit ogenblik een dertigtal medewerkers, architecten, ingenieur-architecten, stedenbouwkundigen, interieurvormgevers en grafisch vormgevers.

evr-architecten is een pionier op het gebied van passiefbouw en integraal duurzaam bouwen. Uit de projecten blijkt, naast een sterke technische kennis, een grote maatschappelijke en culturele betrokkenheid. Het kantoor is daarnaast actief in verschillende onderzoeksprogramma’s met betrekking tot integrale brede duurzaamheid en circulair bouwen.

INHOUD VAN DE WEBSITE:

evr-architecten doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het materiaal op haar website actueel, volledig en correct is. Desondanks kunnen fouten en vergissingen niet volledig worden uitgesloten. evr-architecten aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de relevantie, juistheid of volledigheid van de informatie en het materiaal op haar website. Dit heeft betrekking op enig verlies, extra kosten of schade van welke aard dan ook geleden als gevolg van het gebruik van enig materiaal op deze website.

COPYRIGHT:

De op deze website verstrekte informatie, inclusief afbeeldingen, foto’s en teksten en de bundeling van individuele bijdragen, zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten berusten bij de respectievelijke auteurs, inclusief de rechten van fotomechanische reproductie, duplicatie en verspreiding via speciale processen (bijv. gegevensverwerking, gegevensdragers, datanetwerken).

Geregistreerd bij de Orde van Architecten, Provinciale raad Oost-Vlaanderen, Huis van de Bouw, Tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde. Registratienummer: B 100557. Ondernemingsnummer:
BE0691 824 289. Polis nummer beroepsaansprakelijkheid: HDI Global SE, Tervurenlaan 273/1,
B- 1150 Brussel, Nr. 132325214043

Verwijzing naar de beroepsregels bij de Orde van Architecten,
Nationale Raad, Reglement beroepsplichten