05 sep 2019

AG Campus Brussel

Op 29/08/2019 werd de stedenbouwkundige vergunning verleend voor het project AG Campus Brussel.

06 aug 2019

S11 nieuwbouw chemie ugent

TV evr-architecten & Arcadis is door de UGent als ontwerper aangewezen voor de bouw van S11 – het nieuwe onderzoeksgebouw voor de faculteit Wetenschappen op de Campus Sterre.
Het project komt, met zijn ruim 8000 m2 kantoren, laboratoria en ondersteunende functies aan de De Pintelaan in Gent. Het gebouw zal plaats bieden aan de vakgroepen Chemie (WE06) en Organische en Macromoleculaire Chemie (WE07).

09 jul 2019

INNOVOCEAN OOSTENDE

De combinatie evr-architecten / VK Engineering / Groep Van Roey wint het design & build project INNOVOCEAN te Oostende.
Gisteren werd in Brussel de bouwopdracht getekend voor de nieuwbouw die het VLIZ (Vlaams Instituut voor de Zee) en de Oostendse vestiging van het ILVO (Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek) samenbrengt op de Oosteroever in Oostende

Meer info
08 jul 2019

VIBE congres

Op 5 en 6 september 2019 werkt evr-architecten mee aan het VIBE-congres "De gezonde en veerkrachtige stad". evr-architecten zal er de inleidende keynote verzorgen.

Meer info
05 jul 2019

uitstap 2019

evr-uitstap 2019 naar Dunkerque / FRAC / Halle aux Sucres / Ecoquartier ZAC La Grande Large / plage de Malo-les-Bains

04 jul 2019

Zuiderzicht antwerpen

Zuiderzicht Antwerpen viert het bereiken van de hoogste punt. Zuiderzicht is een nieuwe aanwinst voor de skyline van Antwerpen. Als onderdeel van de ontwikkeling van Antwerpen Nieuw Zuid verrijst de woontoren met 80 meter hoogte vanaf het nieuwe gebied aan de Schelde in het zuiden van Antwerpen. Zuiderzicht is een complexe en gevarieerde woontoren waarin ook een hotel is geïntegreerd dat al operationeel is. evr-architecten werkt samen aan Zuiderzicht met KCAP en Bureau Bouwtechniek en in opdracht van ontwikkelaar Triple Living. Zuiderzicht wordt gebouwd door Interbuild.

13 mei 2019

duurzame wijk josaphat brussel

Consortium Thomas & Piron Josaphat is geselecteerd voor de 2de dialoogfase voor de ontwikkeling van een nieuwe duurzame wijk Josaphat te Brussel. Het ontwerpteam bestaat uit ANMA, DDS+, evr-architecten, a-DVVT, Topotek 1.

Meer info
02 mei 2019

retorische architectuur

Verhelderend artikel over ons wedstrijdvoorstel voor het Library and Innovation Centre te Elsene in A+ 277 van april/mei 2019.

25 apr 2019

stedenbouwkundige vergunningsaanvraag LIC ingediend…

Beliris diende de aanvraag voor de bouwvergunning in van het Learning And Innovation Center, het state-of-the-art universiteitsgebouw dat tevens een fysieke verbinding zal vormen tussen de campus VUB - Vrije Universiteit Brussel en ULB - Université libre de Bruxelles in Elsene.

08 apr 2019

tondelier gent

Project Tondelier kavel T2.1 in uitvoering. Hier worden 21 sociale èn passieve appartementen gebouwd.

02 apr 2019

evr-architecten verwelkomt…

evr-architecten verwelkomen Alison en Francis, twee nieuwe medewerkers die het team komen versterken.

07 mrt 2019

zuiderzicht antwerpen

Woontoren Zuiderzicht te Antwerpen. Nog twee bouwlagen te gaan.

25 feb 2019

evr-architecten ondertekende de Green Deal Circulair Bouwen.

Samen met 230 andere deelnemende publieke en private organisaties gaf evr-architecten op 22 februari de aftrap van de Green Deal Circulair Bouwen. Hiermee tonen we ons klimaatengagement, niet alleen in woorden, maar ook in concrete actie!

Meer info
22 jan 2019

dienstencentrum oostakker

team evr-architecten, callebaut architecten, sweco wint de architectuurwedstrijd voor het nieuw Dienstencentrum Oostakker.

17 jan 2019

brusselse scholen in beeld

KA Etterbeek is gepubliceerd in "Brusselse scholen in beeld / buitengewoon rapport 2000-2018 / Nederlandstalig onderwijs in Brussel / fotografie Stijn Bollaert".

08 jan 2019

brussels productive city

Uitgave brochure over de productieve stad met 25 architectuur projecten welke door Brussels Bouwmeester Kristiaan Borret worden opgevolgd. Project BUDA van evr-architecten/A229 is er een van.

Meer info
22 nov 2018

“RABELAIS” BRUSSEL

Team evr-architecten/BC Architects/Callebaut Architecten/Arcadis is geselecteerd voor deelname aan de architectuurwedstrijd “Rabelais” te Brussel. Site “Atheneum Rabelais” is een bijzondere en oude scholencampus waar een nieuw wijkprogramma wordt op geprojecteerd. Het programma betreft een school voor 1100 kinderen en leerlingen tussen 2,5 tot 15 jaar, sportinfrastructuur, een kinderdagverblijf voor 67 kinderen en 8 sociale appartementen. Een gedeeld gebruik en verankering met de buurt is essentieel.

22 sep 2018

evr-architecten fietst voor het goede doel

evr-architecten fietst in Spa voor Bureau Bouwtechniek - Eye Hope Foundation 2018.

20 sep 2018

sint-lievenspoort in A&B

Publicatie project Sint-Lievenspoort in Architektura & Biznes Poland 09/2018

07 sep 2018

USQUARE.BRUSSELS

team evr-architecten / BC Architects / Callebaut Architecten / VK Engineering wint de architectuurwedstrijd Usquare.Brussels.

Meer info
04 sep 2018

evr-architecten verwelkomt…

evr-architecten verwelkomen Eloïse en Thomas, twee nieuwe medewerkers die het team komen versterken.

10 aug 2018

ag campus brussel

evr-architecten ontwerpt de nieuwe "Living Campus" voor AG Insurance te Brussel.

04 jun 2018

sint-lievenspoort in detail 01/18

publicatie project Sint-Lievenspoort in DETAIL 01/18

30 mei 2018

zuiderzicht, een nieuwe ster aan de antwerpse skyline

Meer info
28 mei 2018

evr-architecten zoekt…

evr-architecten zoekt:
zelfstandig (ir-)architect voor middelgrote en grote bouwprojecten: ontwerp, opmaak uitvoeringsdossiers, werfopvolging.
Min. 5 jaar ervaring. Goede kennis gebruikelijke software. Thuis in duurzaamheid.
Portfolio/cv (max 5 Mb) mailen naar jan.vandenbroeke@evr-architecten.be

04 mei 2018

project bubao sint-lievenspoort bekroond…

Project BuBao Sint-Lievenspoort te Gent bekroond in de categorie renovatie / uitbreiding voor de Arch School Awards 2018.

16 apr 2018

evr-architecten is verheugd…

We zijn verheugd u aan te kondigen dat evr-architecten zijn werking zal uitbreiden, verbreden en verjongen.

We melden u graag de aantreding van Manu Heytens, Bart Verstappen en Niels Baeck als nieuwe partners. Zij nemen hun nieuwe rol op in nauwe samenwerking met de founding partners Luc Eeckhout, Jan Van Den Broeke en Luc Reuse.

evr-architecten zet zijn activiteiten vanaf april 2018 versterkt verder als een CVBA met zes partners. We danken ook al onze medewerkers, ze zijn een onmisbare steun in onze dagelijkse werking.

We are delighted to announce the strengthening and expansion of evr-architecten.

We would like to inform you of the appointment of Manu Heytens, Bart Verstappen and Niels Baeck as new partners of evr-architecten. We welcome Manu, Bart and Niels to their new roles, working closely with the founding partners Luc Eeckhout, Jan Van Den Broeke and Luc Reuse.

Starting april 2018 evr-architecten continues its work in a strengthened form as a CVBA with six partners. It goes without saying that we also thank our whole team for their indispensable support in our day-to-day operations.

Nous sommes ravis d'annoncer le renforcement et l'expansion d'evr-architecten.

Nous tenons à vous informer de la nomination de Manu Heytens, Bart Verstappen et Niels Baeck en tant que nouveaux partenaires d'evr-architecten. Nous souhaitons la bienvenue à Manu, Bart et Niels dans leurs nouveaux rôles, en étroite collaboration avec les fondateurs Luc Eeckhout, Jan Van Den Broeke et Luc Reuse.

À partir d'avril 2018, evr-architecten poursuit son travail sous une forme renforcée en tant que SCRL avec six partenaires. Il va sans dire que nous remercions également toute notre équipe pour leur soutien indispensable dans notre fonctionnement au quotidien.

26 mrt 2018

evr-architecten wint…

evr-architecten wint de architectuurwedstrijd voor het nieuwe Cultuurcentrum en Academie voor Muziek, Woord en Dans van de Stad Zottegem. evr-architecten werkt hiervoor samen met ingenieursbureau Provoost, Ingenium en Daidalos Peutz.

16 mrt 2018

selectie voor de architectuurwedstrijd universitaire site USQUARE-Brussels.

Team evr-architecten / BC Architects / Callebaut Architecten / VK Engineering is geselecteerd voor de architectuurwedstrijd universitaire site Usquare.Brussels.

06 mrt 2018

evr-architecten verwelkomt…

evr-architecten verwelkomen Sien en Christopher, twee nieuwe medewerkers die het team komen versterken.

08 feb 2018

passiefschool de zonnepoort

Op 07/02/18 is Passiefschool De Zonnepoort officieel als open verklaard. Schepenen Rudi Coddens, Elke Decruynaere en Martine De Regge knipten het lint.

21 dec 2017

Gezonde scholen – Sint Lievenspoort in de kijker

Op woensdag 21 februari 2018 exclusief bezoek en lezingenreeks omtrent project Sint-Lievenspoort te Gent. Inschrijven via www.gezondescholen.be. Deelname is gratis. Aantal plaatsen beperkt. Voorbehouden voor schoolbesturen, facilitair managers, architecten, advies- en studiebureaus, aannemers, steden en gemeenten.

22 nov 2017

BREEAM EXCELLENT voor Quantum Building!

Quantum Building aan Dampoort BREEAM EXCELLENT gecertificeerd (Final Certificate BREEAM 2009 Europe Commercial: Offices).

07 nov 2017

lucerna college

Faze 1 Lucerna College te Gent in uitvoering. Betreft de herbestemming van een kantoorgebouw naar schoolgebouw. Einde der werken augustus 2018.

06 nov 2017

zuiderzicht antwerpen

Woontoren Zuiderzicht te Antwerpen in uitvoering. Einde der werken voorjaar 2019.

26 okt 2017

hoeve de laere in werf

Sociaal woningbouwproject Hoeve De Laere te Brugge in uitvoering. Einde der werken zomer 2019.

18 okt 2017

muide meulestede

Opmaak masterplan voor "Ruimtelijk-fysieke concretisering van Muide Meulestede Morgen” gegund aan TV BUUR & evr-Architecten i.s.m. Mint, Royal Haskoning en Denis Dujardin.

20 sep 2017

igent in A+267

Publicatie project iGent Wetenschapspark Ardoyen Zwijnaarde in A+ 267.

06 sep 2017

pressconference LIC

Persconferentie in bijzijn van Minister Reynders, VUB-rector Caroline Pauwels en ULB-rector Yvon Englert.
Team evr-Architecten, Atelier 229, Ney+Partners en Arcadis bouwen voor VUB en ULB in Brussel het Learning & Innovation Center.

04 sep 2017

Stadsgassite Deinze

Het project Stadsgassite Deinze is definitief toegewezen aan het team met Groep Immogra, evr-Architecten, Bogdan Van Broeck, BUUR en VK Engineering. Het betreft de realisatie van 70 woningen op de site van de vroegere stadsgasfabriek.

05 jul 2017

EVR op bezoek bij ROTOR

19 mei 2017

Learning and innovation center

De TV evr-Architecten / Atelier 229 / Ney & Partners / Arcadis Belgium wint de architectuurwedstrijd "Learning and Innovation Center" voor de ULB-VUB te Elsene.

21 apr 2017

Zuiderzicht Antwerpen

Prefabbetongevel in productie bij Loveld Aalter.

22 mrt 2017

nieuwe website

Nieuwe website evr-Architecten online.

14 mrt 2017

Zuiderzicht Antwerpen

Funderingsplaat gestort voor het hotel in woontoren Zuiderzicht.

06 mrt 2017

Herontwikkeling Stadsgassite Louis Dhontstraat Deinze

Het projectvoorstel voor deze herontwikkeling is geselecteerd voor de laatste fase (toewijzingsfase). Het ontwerpteam in opdracht van Immogra (ontwikkelaar) bestaat uit: evr-Architecten, Bogdan & Van Broeck, BUUR en VK Engineering.

02 mrt 2017

Meiboomviering De Zonnepoort

Meiboomviering De Zonnepoort

13 sep 2016

Learning and Innovation Center te Elsene voor VUB-ULB

Dit project wordt na een eerste ronde op 25/04/16 en na bijkomende vraagstelling nogmaals gepresenteerd. Het ontwerpteam bestaat uit evr-Architecten, Atelier 229, Ney & Partners en Arcadis Belgium.