evr-architecten cvba

 

Oktrooiplein 1   bus 301
9000 Gent België
T +32 (0)9 228 57 52

 

 

BEREIKEN/PARKEREN
openbaar vervoer: bus / trein: halte Gent Dampoort

 

voor wegbeschrijving klik hier

info over het nieuwe mobiliteitsplan Gent vind je hier

 

 

MAIL

info@evr-architecten.be

 

 

JOBS

Voor een sollicitatie kan je motivatiebrief, cv en portfolio (< 5Mb) per mail versturen aan info@evr-architecten.be

 

 

ONDERNEMINGSNUMMER

BE 0691 824 289

 

 

ORDE VAN ARCHITECTEN

Orde van Architecten Oost-Vlaanderen
Tramstraat 59 9052 Zwijnaarde
https://www.architect.be/nl/juridisch/wetteksten-aanbevelingen/

 

 

VERZEKERING

HDI-Global SE / Bijkantoor voor België te B-1150 Brussel, Tervurenlaan 273/1 / RPR Brussel 0542.602.657 / info.be@hdi.global / www.hdi.global

polisnummer 153/01323252-14043

Geografische dekking: “de verzekering dekt de burgerrechterlijke aansprakelijkheid van verzekerde die voortkomt uit de binnen de Europese Unie uitgevoerde werken en geleverde prestaties, met dien verstande dat de prestaties en werken in Frankrijk die onder de toepassing van de wet Spinetta vallen, van dekking uitgesloten zijn.”

 

 

DISCLAIMER

Deze disclaimer is van toepassing op de website van evr-architecten bv. Door deze internetsite te raadplegen, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. evr-architecten streeft ernaar u de juiste en actuele informatie te verstrekken. evr-architecten behoudt zich alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) voor, met betrekking tot alle op deze internetsite aangeboden informatie (waaronder teksten, plannen, logo’s en foto’s). Het is niet toegestaan informatie van deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van evr-architecten. Op deze internetsite en de disclaimer is de Belgische wet van toepassing.