aquafin aartselaar

jaar: 2009-2010 oppervlakte: 1900 m2
  • aquafin aartselaar <span>2010, aartselaar, wedstrijd, kantoren</span>
  • aquafin aartselaar <span>2010, aartselaar, wedstrijd, kantoren</span>
  • aquafin aartselaar <span>2010, aartselaar, wedstrijd, kantoren</span>
  • aquafin aartselaar <span>2010, aartselaar, wedstrijd, kantoren</span>

    De opdracht betreft een grondige en duurzame renovatie van de bestaande hoofdzetel van Aquafin. Tegen 2020 moet deze duurzame “update”, zowel van kantoor als van buitenaanleg zijn afgerond.
    De eerste fase behandelt voornamelijk de interieure verbouwing van de gelijkvloerse kantoorlaag, inclusief onthaal en atrium. Het kantoorplateau is grondig gereorganiseerd en opnieuw gezoneerd binnen het principe van een open landschapkantoor met specifieke plekken voor rust en overleg.
    Daarnaast zijn overgedimensioneerde luchtgroepen vervangen door toestellen die performanter en energiezuiniger zijn en over een warmterecuperatie met warmtewiel beschikken. Deze verbouwingswerken zijn binnen een tijdspanne van 3 maand uitgevoerd. De kantoren zijn tijdens de werkzaamheden blijven functioneren.d

     

    locatieAartselaar
    opdrachtgeveraquafin
    programmakantoren
    oppervlakte1900 m2
    jaar2009-2010
    statusopgeleverd
    architectevr-Architecten
    medewerkersDimitri Duysburgh, Damien Trigaux
    techniekenIstema