EVR-ARCHITECTEN VERHUIST

Wij zijn verhuisd! Maar we blijven in de buurt. We strijken slechts een kilometer verderop neer in het Quantum-gebouw. Ons nieuwe kantoor is gelegen aan het Oktrooiplein  1  bus 301   9000 Gent, naast Dampoort Station en vormt mee de kop van de Oude Dokken. We nemen onze intrek in dit kantoorgebouw van eigen hand vanaf 1/1/2021.

Waarom wij verhuizen? In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid. Niet alleen met een uitbreiding van het gedreven ontwerpteam,  maar des te meer nog als organisatie. Projecten worden complexer, uitdagender en vereisen een fullservice aanpak, waarbij intensief samenwerken cruciaal is. Het nieuwe kantoor ondersteunt ons hier perfect in.  

Deze werkplek wordt een omgeving waar we samenwerken, vormgeven, experimenteren maar ook onze opdrachtgevers ontmoeten en onze kennis delen.

Als de Corona-pandemie zich hopelijk heeft laten indammen nodigen we jullie graag uit voor de officiële opening. Hiervoor ontvangt u later nog een uitnodiging. In de tussentijd staan wij, zoals u dat van ons gewend bent, als partner aan uw zijde. 

Noteer alvast dit nieuwe adres in uw contactgegevens. Ons telefoonnummer en alle andere gegevens blijven onveranderd. 

 

evr-architecten bv
Quantum building 3e verdiep
Oktrooiplein 1 bus 301
9000 Gent
Tel 09 228 57 52