evr-architecten is verheugd…

We zijn verheugd u aan te kondigen dat evr-architecten zijn werking zal uitbreiden, verbreden en verjongen.

We melden u graag de aantreding van Manu Heytens, Bart Verstappen en Niels Baeck als nieuwe partners. Zij nemen hun nieuwe rol op in nauwe samenwerking met de founding partners Luc Eeckhout, Jan Van Den Broeke en Luc Reuse.

evr-architecten zet zijn activiteiten vanaf april 2018 versterkt verder als een CVBA met zes partners. We danken ook al onze medewerkers, ze zijn een onmisbare steun in onze dagelijkse werking.

We are delighted to announce the strengthening and expansion of evr-architecten.

We would like to inform you of the appointment of Manu Heytens, Bart Verstappen and Niels Baeck as new partners of evr-architecten. We welcome Manu, Bart and Niels to their new roles, working closely with the founding partners Luc Eeckhout, Jan Van Den Broeke and Luc Reuse.

Starting april 2018 evr-architecten continues its work in a strengthened form as a CVBA with six partners. It goes without saying that we also thank our whole team for their indispensable support in our day-to-day operations.

Nous sommes ravis d’annoncer le renforcement et l’expansion d’evr-architecten.

Nous tenons à vous informer de la nomination de Manu Heytens, Bart Verstappen et Niels Baeck en tant que nouveaux partenaires d’evr-architecten. Nous souhaitons la bienvenue à Manu, Bart et Niels dans leurs nouveaux rôles, en étroite collaboration avec les fondateurs Luc Eeckhout, Jan Van Den Broeke et Luc Reuse.

À partir d’avril 2018, evr-architecten poursuit son travail sous une forme renforcée en tant que SCRL avec six partenaires. Il va sans dire que nous remercions également toute notre équipe pour leur soutien indispensable dans notre fonctionnement au quotidien.